Corporate Apartments 15 år!

23 september 2024 av
Corporate Apartments, Haris Khan Gul

Låt mig ta dig med på vår konferens med Corporate Apartments! I år firade vi vårt 15-årsjubileum – missade du det? Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad, hehe ;)

Den här gången samlades vi i Sveriges huvudstad. Alla packade sina väskor och styrde kosan mot Stockholm—utom Sangar, som redan bor där. Extra eloge till Micko, som reste hela vägen från Malmö för att vara med oss. För er som inte vet, så har vi vårt huvudkontor i Göteborg, för att ge er en uppfattning om resan.

Väl framme i Stockholm inledde vi med en härlig middag. Bilderna nedan visar de suuuper goda rätterna, men låt mig berätta lite mer om dem. Första kvällen började vi med en god Skagenröra, följt av en saftig kötträtt som var riktigt smakrik. Vi avslutade med en cheesecake toppad med färska bär. Ett stort tack till Matildas Bistro för den fantastiska maten! Middagen var också ett perfekt tillfälle för alla att prata, dela historier och lära känna varandra lite bättre, vilket verkligen lyfte stämningen.

Den andra dagen var huvudattraktionen! Vi började med en gemensam frukost innan vi satte igång med utbildning i vårt nya CRM-system. Det var lite knepigt, men alla var överens om att det här kommer att underlätta vårt dagliga arbete. Dagen fortsatte med presentationer där Sara (VD) pratade om våra värderingar, mål och framtidsplaner. Varje avdelning höll också sina egna presentationer, där de gick igenom vad som har gjorts och vad som är på gång framöver. Framtiden ser mycket ljus ut! :)

Efter en lång dag fylld med arbete, workshops och presentationer var det dags att bege sig till stadens centrum för middag på Noema. Här är en glimt av vad vi åt: vi började med antingen råbiff eller halstrade pilgrimsmusslor, följt av en perfekt tillagad biff (det andra alternativet var nog fisk...). Till efterrätt bjöds det på crème brûlée eller en chokladdessert. Det blev en avslappnad kväll med bra samtal och mycket skratt, vilket gjorde middagen till en perfekt avslutning på dagen. Tack till Noema för den underbara maten och den fina atmosfären!

Jag hoppas att detta ger dig en bra inblick i konferensen. Det är svårt att fånga alla detaljer, men vi hade verkligen en härlig tid tillsammans!

Men, men, nu ska jag låta dig ta en titt på bilderna. Tack för att du läste hela vägen.

Kärlek, Corporate Apartments <3